Нашите партньори


Volkswagen

В стратегията за развитие на нашия бранд усъвършенстването и обогатяването на асистиращите системи в автомобила са приоритет, защото сигурността на всички участници в движението е от изключителна важност. Ние от Volkswagen подкрепяме тазгодишното издание на кампанията „Най-добър млад шофьор на България“, защото вярваме, че добре подготвените и отговорни млади шофьори могат да предотвратят критични ситуации на пътя и така да спасят живот.


Nokian Tyres

Ние от Nokian Tyres се радваме да бъдем партньор на СБА за кампанията Най-добър млад шофьор на България 2019! Като най-северния производител на гуми в света ние знаем, че сигурността във всякакви условия е изключително важна. Без значение дали шофирате в градска среда, по заснежен път или мокра магистрала, гумите са единственият контакт на колата ви с пътната настилка, затова е от много важно те да бъдат надеждни.

Разработваме и тестваме гумите си във Финландия, и се стремим всеки път да надминаваме себе си, постигайки все по-добро представяне, докато работим заедно и отговорно към обществото и околната среда. Част от нашата култура са и типичните скандинавски черти издръжливост и качество.

Ние знаем, че най-важен е човешкият живот, а най-добрият шофьор е този, който показва отлични умения зад волана, но никога не забравя това.

Нека заедно открием новият Най-добър млад шофьор на България! Може би това си ти?... Пожелаваме успех на всички участници в надпреварата!


OMV

OMV е интегрирана, енергийна компания, една от най-големите индустриални компании на борсата в Австрия. OMV навлиза на българския пазар през 1998 г. Днес, компанията оперира в България с верига от 91 бензиностанции.

Философията на OMV – „We Care More“ поставя клиента в основата на всички дейности, свързани с търговията на дребно на компанията. Това е начинът на OMV да покаже, че не само се стреми да предлага повече, но и да полага повече грижи – повече от вчера и по-важното, повече отколкото самите клиенти очакват. Нуждата на клиента от мобилност е движещ фактор за OMV и компанията се стреми да отговаря на тази необходимост по най-добрия начин.

Прочети повече

Groupama

„Групама Застраховане“ ЕАД е част от френската банково-застрахователна група GROUPAMA GROUP S.А., оперираща в над 11 страни в света. През 2019 г. компанията отбелязва своето 10-годишно успешно присъствие на българския пазар.

„Групама Застраховане“ ЕАД е фокусирана върху важните неща от живота, така че да подсигури защита и спокойствие във всяка една ситуация. С тази цел днес компанията предлага богато портфолио от застрахователни продукти, подходящи за всеки аспект от живота и дейностите на хората, партнирайки си успешно с широка търговка мрежа от застрахователни брокери и туристически агенции в цялата страна.

Една от мисиите на „Групама Застраховане“ ЕАД е да подкрепя отговорното поведение на водачите на МПС още от първите им стъпки в усъвършенстване на шофьорските им умения. Ето защо с удоволствие се включихме като партньор в кампанията на Съюза на българските автомобилисти - „Най-добър млад шофьор на България“ и тяхната кауза в насърчаване на пътната безопасност сред младите шофьори, които да се превърнат в пример на всички останали водачи.

Желаем успех на всички участници!


Telenor

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3,1 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.

„PPF Group инвестира в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, Азия и Северна Америка. Групата притежава активи на стойност почти 38 млрд. евро (към 30 юни 2018 г.). Като социално отговорна компания, Теленор България подкрепя тази кампания, за да насърчи разумното шофиране и вярва, че отговорното отношение на участниците в движението е най-ефективно средство за постигане на сигурност на пътя.


Tumba Solutions

Tumba Solutions e бутикова компания, специализирана в разработката на цялостни софтуерни решения, мобилни и уеб приложения. Компанията се отличава с първокласната синергия, която създава с клиентите си и способността да развива бизнеса им чрез имплементация на най-новите тенденции от технологичния свят. Портфолиото с клиенти на Tumba Solutions включва над десет Fortune 500 компании в сферите Driverless Vehicles, Well-being, Smart Cities, Digital Media и др. За втора поредна година подкрепяме инициативата “Най-добър млад шофьор на България”. За нас е от изключително значение хората на пътя да бъдат отговорни водачи и същевременно да не подценяват пътните условия - защото безопасността на всички участници в движението е на първо място.


RING

RING e спортният канал на bTV Media Group, който радва българските зрители с едни от най-силните световни първенства и събития. Каналът излъчва двубои от УЕФА Шампионска лига и УЕФА Лига Европа, мачове от най-силното волейболно първенство в света- италианската волейболна Серия А, най-добрите и интересни срещи от испанската Купа на краля, както и срещи от най-престижната верига по кикбокс в света- Glory. Разнообразните хайлайт предавания за екстремни спортове и коментарни студиа с водещи спортни журналисти и експерти също остават част от схемата на канала. Отразяването на всички събития е заслуга на екипа от доказани професионалисти в спортната редакция на bTV Новините.