Една година с Polo от Volkswagen

Една година с Polo от Volkswagen

Порше БГ ЕООД - официален вносител на марката Volkswgen леки автомобили за България - предоставя на печелившия автомобил Polo за ползване в рамките на една година.

По-голямо от всякога.

Шестото поколение Polo e с изумително по-просторно вътрешно пространство. Polo е пораснало, надхвърляйки размерите на своя предшественик във всички посоки.

Отвсякъде защитено. Отвсякъде красиво.

Новото Polo се напасва към вас и вашия начин на живот. С още повече асистиращи системи за безопасност в сравнение със своя предшественик, този автомобил държи под око всичко, което се случва около вас. Но истинският магнит за погледите си остава самият той. Впечатляващ от всяка перспектива.

Прочети повече

Ваучери за два комплекта премиум гуми Nokian Tyres

На един от финалистите в състезанието Nokian Tyres ще предостави ваучер на стойност 1000 лева за комплект гуми по избор.

Гумите Nokian Tyres – усещане за комфорт и сигурност на пътя във всякакви условия

  • Превъзходно усещане за контрол
  • Отлично маневреност и надеждно сцепление
  • Висококачествени материали и устойчиво производство

Nokian Tyres ще предостави и още една награда, ваучер на стойност 500 лева, която ще отиде при този, който се представи най-добре в състезанието за смяна на гуми.


2000 лева под формата на ваучери за гориво за OMV MaxxMotion

OMV България има специално отношение към шофьорите, техните автомобили и сигурността им на пътя. Именно за това компанията постоянно усъвършенства качеството и разнообразието на предлаганите продукти и услуги. За да стимулира младите шофьори, OMV България подкрепя СБА в инициативата „Най-добър млад шофьор на България“. Компанията дава специална награда на стойност 2000 лева, под формата на ваучери за гориво OMV MAXXMOTION на един от финалистите, с които да му осигури допълнителни километри опит.


Huawei Band 2 Pro

Huawei Band 2 Pro e фитнес гривна, която може да измерва сърдечния ритъм, пулса, скоростта и дистанцията на движение. Допълнително притежава ТruSleep тракери на дишането и съня, както и вграден GPS сензор. Интересно нововъведение е функцията VO2 Max. Благодарение на нея потребителите могат да изчислят как телата им обработват кислорода, за да го превърнат в източник на енергия. Фитнес гривната издържа дори при пет атмосфери водно налягане, което позволява да бъде използвана под душа или в басейн. Прецизността на измерванията достига почти 95%.


3 БР. РУТЕР HUAWEI E8377 4G CarFi

С рутера Huawei CarFi се наслаждаваш на 4G интернет в колата

Теленор предоставя иновативния 4G рутер Huawei CarFi, който се свързва към мобилната 4G LTE мрежа, за да осигури WiFi връзка за до 10 устройства в автомобила ви. Максималната скорост с която можете да сваляте съдържание е 150Mbps в секунда, а ъплоудът е до 50Mbps, което осигурява забавления за цялото семейство, дори при най-дългите пътувания.

Huawei CarFi е с батерия 1900mAh, но може да се включи към конектора за запалката в автомобила, така че да работи без прекъсване. Управлението у е възможно чрез мобилно приложение, достъпно за Android и iOS устройства. Освен слот за SIM карта, устройството има и USB изход за зареждане на други умни джаджи.


IPS Touch Screen

Tumba Solutions ще награди един от победителите в състезанието със специализирана камера за шофиране. Тя притежава двоен обектив, осигуряващ двойна защита - широкоъгълната предна камера от 170 ° наблюдава целия път без визуална сляпа зона, а в същото време 130 ° водоустойчива задна камера следи условията на пътя зад автомобила. С помощта на Super Night Vision & WDR Tech F С F1.8 бленда, WDR технология и голяма LED светлина, камерата на таблото работи отлично и през нощта - заснема ясни и точни изображения, дори в среда с ниска осветеност, без допълнителен източник на светлина.


Членство в СБА

Членството в СБА ти дава необходимата сигурност за теб и твоя автомобил. При проблем с колата с картите на СБА си спестяваш нерви. Може да разчиташ на нас денонощно в продължение на цяла година с множество безплатни услуги като годишен технически преглед, пътна помощ. С картите на СБА спестяваш като ползваш отстъпки от всичко необходимо за автомобила и спокойното пътуване – специални отстъпки за гориво, резервни части и аксесоари, в сервизи, при закупуване на гуми, вкл. хотели, ресторанти и атракциони в цял свят, такси за ферибот и много други. Научи повече за нашите карти тук.

СБА ще награди първите 5 финалисти в кампанията със Златна карта, която има покритие в цяла Европа. Останалите участници в събитието на 18 май ще получат някоя от Сребърните карти на СБА, които им осигуряват спокойствие и сигурност на пътя 24/7 в България.