Над 1000 студенти на УНСС се запознаха с кампанията „Най-добър млад шофьор на България“

Съюзът на българските автомобилисти (СБА) представи кампанията „Най-добър млад шофьор на България“ пред студентите на УНСС тази седмица. В рамките на събитието студентите имаха възможност да покажат своите теоретични познания, отговаряйки на 3 въпроса от теста за участие в кампанията. Най-добре представилите се бяха поощрени от екипа на СБА, който също разясняваше условията за участие в инициативата, със специални награди, ексклузивно предоставени от Групама Застраховане.

Кампанията “Най-добър млад шофьор на България” се провежда за втора поредна година и в нея могат да вземат участие всички български шофьори между 18 и 26 години, които имат до 5 години стаж зад волана и нямат нарушения. По време на промоционалното събитие в УНСС стотици студенти проявиха интерес да участват и голяма част от тях се регистрираха за участие още същия ден.

Презентацията на „Най-добър млад шофьор на България“ се осъществи със съдействието и партньорството на Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК) и Студентския съвет при УНСС.