ПОДГОТВЕТЕ АВТОМОБИЛА СИ ЗА ЗИМАТА

Готови ли сте за зимата?

Последвайте примера на победителя в кампанията „Най-добър млад шофьор на България“. Андрей Анастасов вече подготви своята награда от състезанието кросоувъра Renault CAPTUR за настъпването на зимата. Проходимият модел е екипиран със зимните премиум гуми Continental, които продължително печелят редица независими тестове на гуми. Освен това Continental спечели теста на зимни гуми на ADAC през 2018г. със своите гуми WinterContact TS 860.

Кампанията “Най-добър млад шофьор на България” се проведе за първи път през тази година. В първия кръг – онлайн тест се включиха над 3500 шофьори на възраст между 18 и 26 години. 30-те най-добри от тях, които нямат нарушения на пътя, бяха поканени да се включат във финалния етап.

Целта на кампанията е да популяризира темата за пътната безопасност сред младите шофьори, тъй като те са сред най-застрашените от войната по пътищата. По данни на Пътна полиция във всяко трето ПТП в България участва шофьор с до 2 години стаж.

Именно затова организаторите от СБА стартираха кампания за пътна безопасност сред младите шофьори, с която да поощрят онези млади водачи, които познават и спазват правилата за движение по пътищата.