Новини


ПОДГОТВЕТЕ АВТОМОБИЛА СИ ЗА ЗИМАТА

Последвайте примера на победителя в кампанията „Най-добър млад шофьор на България“. Андрей Анастасов вече подготви своята награда от състезанието кросоувъра Renault CAPTUR за настъпването на зимата. Проходимият модел е екипиран със зимните премиум гуми Continental, които продължително печелят редица независими тестове на гуми.

Прочети повече →

19-годишен е най-добрият млад шофьор на България за 2018 година

19-годишният Андрей Анастасов от пловдивското село Христо Даново е победителят в състезанието Най-добър млад шофьор на България. Финалът на състезанието се проведе този уикенд на пистата в с. Калояново, Пловдив, където 30-те финалисти преминаха през редица практически тестове, сред които смяна на спукана гума, оказване на първа помощ на пострадал и овладяване на автомобила при липса на сцепление с пътната настилка.

Прочети повече →

"Най-добър млад шофьор на България" - Анализ

Тестът за участие в първата по рода си кампания за млади шофьори се проведе от 5 февруари до 27 април 2018г. изцяло онлайн в специално създадения сайт https://www.mladshofior.bg/

Прочети повече →

"Най-добър млад шофьор на България" 2018 - Финалисти

Списък с финалистите, които отговарят на Общите правила на кампанията и са потвърдили своето участие във втория кръг на 12 май, Писта Дракон

Прочети повече →

"Най-добър млад шофьор на България" 2018 - Програма, 12 май

На 12 май на Писта Дракон ще станете свидетели на редица изпитания, през които ще преминат финалистите, за да докажат, че именно те са най-добрите млади шофьори в страната.

Прочети повече →

3 500 души се включиха в кампанията „Най-добър млад шофьор на България“

Една трета от най-добре представилите се участници в кампанията на СБА за млади шофьори „Най-добър млад шофьор на България“ са нарушавали поне веднъж Закона за движение по пътищата. Това показва първоначалният анализ на данните, които Съюзът обобщава след проведения в рамките на близо три месеца онлайн тест.

Прочети повече →

Уточнения №2 към Общите правила на кампанията

Организаторът прави настоящото уточнение с цел защита правата и интересите на Участниците, поради което е възприел периода, предвиден за издаване на контролен талон „Водач на МПС без наказания“.

Прочети повече →

Спечели безжична Bluetooth слушалка и два пропуска за Java2Days 2018

Софтуерната компания Tumba Solutions подкрепя кампанията "Най-добър млад шофьор на България" и ще предостави награди за двама от финалистите в състезанието на 12 май.

Прочети повече →

Крум Дончев подкрепя кампанията „Най-добър млад шофьор на България“

Автомобилният състезател и шампион на България Крум Дончев застава зад инициативата „Най-добър млад шофьор на България“. Кампанията е организирана от Съюзът на българските автомобилисти (СБА) в съдействие с представители на държавата и бизнеса.

Прочети повече →

Да си добър шофьор отнема време, практика и умения

Именно това проверява кампанията „Най-добър млад шофьор на България“. Участниците вече са близо 3000 месец преди крайния срок.

Прочети повече →

Участвай и спечели комплект премиум гуми Continental

Continental ще награди един от финалистите в кампанията „Най-добър млад шофьор на България“ с комплект гуми.

Прочети повече →

Над 1000 се записаха за участие в „Най-добър млад шофьор на България“

Още в първата седмица най-мащабната кампания за млади шофьори „Най-добър млад шофьор на България“ събра над 1000 участници.

Прочети повече →

Уточнения към Общите правила на кампанията

Право на участие в Кампанията имат:

1. дееспособни физически лица, които към момента на кандидатстване за участие са навършили 18 години, но не са навършили 27 години;

Прочети повече →

Интервю с инж. Емил Панчев, председател на Съюза на българските автомобилисти – главен организатор на кампанията „Най-добър млад шофьор на България“

Подобни инициативи се провеждат и в други страни в Европа. За първи път се проведе миналата година в Словения, където Международната автомобилна федерация ФИА също е била основният двигател на това събитие.

Прочети повече →

Видеопослание от Жан Тод

Президентът на Международната автомобилна федерация (ФИА), на която СБА е единствен представител и член в България, лично подкрепя кампанията „Най-добър млад шофьор на България“.

Прочети повече →

Стартира кампанията „Най-добър млад шофьор на България“

Съюзът на българските автомобилисти (СБА), в съдействие с представители на държавата и бизнеса, стартира състезанието „Най-добър млад шофьор на България“. То ще се проведе в периода 5 февруари – 12 май и в него могат да вземат участие всички български шофьори между 18 и 26 години, които имат до 5 години стаж зад волана...

Прочети повече →