Continental

Ние от Continental сме изключително щастливи и горди да бъдем част от тази невероятна кампания. Очакваме и вярваме, че тя ще допринесе за по-добра безопасност по пътищата в България през идните години и десетилетия. Всеки инцидент, всяка травма и всяка жертва са трагични последици, които всички ние с общи усилия трябва да предотвратим и да сведем техния брой до абсолютен минимум.

В Continental, технологичната компания, позната най-вече като производител на премиум гуми, сме отдадени на каузата за пътна безопасност. Тъй като гумите са единственият контакт на всяко превозно средство с пътната настилка, важно е да знаем колко значима е тази част от автомобила. Нашите гуми, проектирани и разработвани в Германия, са продукт, произвеждан на базата на 150-годишен опит. Ние работим постоянно в посока да подобряваме продуктите си, така че те да бъдат не само по-добри като изпълнение, но и по-безопасни.

Скъпи участници, радостни сме, че кандидатствате в тази кампания и се присъединявате в дългия ни, но важен път към Vision Zero. Нашата основна кауза е чрез технологично развитие и иновации, както и проекти като “Най-добър млад шофьор на България“ да постигнем заедно 0 смъртни случаи, 0 травми и 0 пътни инциденти по целия свят.

Успех на всички участници и нека най-добрият победи.